Een nieuwe kans voor boeren, burgers en horeca
MELD JE (product) AAN VOOR DE VOEDSELDOOS
Lokale voedselhandel is zo logisch als de weg naar Rome

Hoe nu verder?

Weer een paar weken verder kijken we terug op een mooi evenement tijdens de HorecaBeurs. Hier staan wat foto’s (delen mag, maar wel met vermelding van fotograafniels.nl) Lees hier een verslag over hoe we terugkijken op de afgelopen maanden. 

Er is natuurlijk een hoop gebeurd, er zijn veel contacten gelegd, maar we zijn er nog lang niet. We willen jullie in ieder geval heel erg bedanken voor alle energie die jullie er de afgelopen maanden in hebben gestoken. Dat geeft ons de energie om door te gaan, en dat gaan we dus ook doen! 

Wat nu? De winter komt eraan, en de winter is bij uitstek een periode om het eens even goed met elkaar over dingen te hebben. 

Horeca: We gaan vanaf januari elke maand een diner doen: Lokaal Kilo’s Naar Binnen Schuiven. Op 22 januari is de eerste, bij Dennis Nolle. Vind je het leuk om daarbij betrokken te zijn, laat het me weten! 

Boeren: In december gaan we beginnen met boerentafels organiseren. Ik kook bij één van de LKS-boeren, en dan gaan we aan de keukentafel in gesprek. 

Groter: Daarnaast zijn we met de Provincie in gesprek om geld te krijgen om door te gaan met méér en betere veilingen, een accelerator en een amboersadeur. 

Waar we achter zijn gekomen is dat de horeca wel wil. De macht ligt bij de boer, dus gaan we daar ook op focussen. 

En op korte termijn? Volgende week zaterdag (2 november) is er een talkshow over ketens in Groningen: Boer voor Discussie. Aansluitend is er een lunch voor genodigden. Wil je hier bij zijn, stuur me dan even een mail. 
Aankomende zondag organiseert Pol (Brasserie Midi) met een Bok van Egbert ter Veen een bokkendiner. Er is nog wat plek. Kijk hier voor meer informatie of bel Midi: 050 553 2158

Lokaal Kilo's Schuiven maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.